Pregăteste-te de școală la Târgul GAUDEAMUS!

GAUDEAMUS, cel mai bun loc în care să-ți închei pregătirile pentru noul an școlar.

Numărătoarea inversă se apropie de final: au mai rămas doar două zile până la deschiderea noului an școlar, moment de vârf în calendarul anual al fiecăruia dintre cei implicați, fie ei elevi, cadre didactice sau părinți.

Și tot ca în fiecare an, de ceva vreme, Radio România este alături de ei, printr-un eveniment care le este dedicat în totalitate: Târgul GAUDEAMUS Carte Școlară!

afis_gaudeamus_carte-scolaraEvenimentul, ajuns în acest an la ediția cu numărul 13, se va desfășura în perioada 16 – 27 septembrie și va fi găzduit în premieră de Parcul Cișmigiu – intrarea din Bulevardul Regina Elisabeta, în vecinătatea Colegiului Național Gheorghe Lazăr.

Așadar, vă invităm să combinați utilul cu plăcutul (prognoza meteo pentru acest interval fiind mult mai optimistă decât pentru week-end), să cumpărați de aici manualele și auxiliarele de care mai aveți nevoie și apoi să vă relaxați pe aleile celui mai cunoscut parc bucureștean.

Programul de vizitare al târgului este zilnic între orele 10.30 şi 19.30, iar accesul este liber.Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară, cel mai longeviv eveniment cu acest profil de pe piaţa de carte românească, este organizat de Radio România prin Centrul Cultural Media Radio România.

Derulat anual în preajma începutului de an şcolar, într-un interval în care cererea de servicii şi produse educaţionale este foarte ridicată, Târgul GAUDEAMUS Carte Şcolară are ca principal obiectiv crearea, pentru toţi cei implicați în procesul educațional, a unui cadru adecvat pentru analiza şi achiziţia manualelor şi a auxiliarelor şcolare.

La  GAUDEAMUS Carte Şcolară  gasiți oferta aproape completă de manuale şi auxiliare aprobate de ministerul de resort, publicate de cele mai apreciate edituri din România, disponibilă într-un singur spațiu; Pachete speciale, oferte promoţionale şi discounturi semnificative acordate direct de către edituri, materiale didactice pentru toate nivelurile şi disciplinele, utile deopotrivă studiului individual şi activităţii în clasă; numeroase titluri din bibliografia şcolară, din literatura română şi universală;Cele mai recente apariţii editoriale în vogă printre tinerii cititori, în măsură să le trezească interesul şi celor mai puţin pasionaţi de lectură.

 

Lasă un răspuns