Programul de astăzi al Festivalului Internaţional „George Enescu” este unul bogat şi variat

De la ora 17.00, in cadrul programului „Recitaluri si concerte camerale” puteti asculta cooncertul sustinut de ansamblul „THE MUTTER VIRTUOSI”, condus de Anne Sophie Mutter.

Solisti Anne Sophie Mutter la vioara si Roman Patkolo la contrabas.
In program lucrari Krzystf Penderecki, Johann Sebastian Bach, Andre Previn si Antonio Vivaldi.

De la ora 19.00 la Sala Mică a Palatului va avea loc o conversaţie extraordinară cu pianista Elisabeth Leonskaja, care deschide cea de-a doua ediție a conversațiilor din seria “Festivalul Ideilor”, organizat de Institutul Aspen România în colaborare cu Festivalul Internațional George Enescu.

La ora 20.00, in seria „Mari orchestre ale lumii”, la Sala Mica a Palatului are loc un concert sustinut de London Simphony Orchestra sub bagheta dirijorului Marin Constantin.

Solisti Renaud Capuçon la vioară si Gautier Capuçon la violoncel.
In program Dublul concert pentru vioară, violoncel și orchestră în la minor op.102 de Johannes Brahms si Simfonia nr. 5 în do diez minor de Gustav Mahler.
Dupa concert Renaud Capuçon si Gautier Capuçon vor avea o sesiune de autografe in foaierul Salii Palatului.

In cadrul programului Bucurestiul Creativ la ora 19.00 la Galeria Galateca va avea loc vernisajul expozitiei „Loc si vis” semnata de Constantin Flondor, ce cuprinde un fond de 9 lucrări de dimensiuni mari ce prezintă peisaje din copilăria artistului.

Autor: Cristina Toma

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.