Membrii trupei Ad Hoc gătesc cu bucurie la ceaune

Muzica și plăcerile gastronomice merg mână în mână, de secole, iar când jupânii cântători trec la învârtit bunătăți în ceaune, atunci cu atât mai mare e bucuria celui poposit să-și ostoiască foamea în casa și curtea de La Copac.

Cu artistii la ceaune - trupa Ad-Hoc - 2Proiectul cultural-gastronomic “Cu artiștii la ceaune” îi are ca invitați, sâmbătă, 12 septembrie, pe membrii trupei Ad-Hoc!
Doi dintre ei vor învârti cu bucurie în ceaune mai bine decât s-ar crede! Sergiu Corbu Boldor și Igor Antoniuc ”Făt Frumos” provin din zone cu istorii diferite, adică județul Sălaj și respectiv raionul Edineț din Republica Moldova. Ei au îmbinat cu mare succes în trupa Ad Hoc, sonoritățile, tradițiile și legendele meleagurilor natale, cântând o muzică nouă și proaspătă, cu puternice rădăcini în obiceiurile locale. De acolo, din portativele lor sufletești, vor alchimiza rețete știute de străbunii lor, în curtea frumoasă a Copacului.

Două feluri de mâncare vor putea fi pe masa oaspeților care vor poposi la cârciuma de jupâni sâmbătă: Ciorbă de salată verde și Ceaunita Boierească. Pentru cei care vor să vadă întregul show, ora de începere este 10:00. Cei care se trezesc mai târziu sunt aşteptaţi de la ora 13:00. Rezervările se fac la numerele de telefon 031.4340672 sau 0721017426.

Evenimentul „Cu artiștii la ceaune” este un proiect „La Copac”, susţinut de Bucureşti FM.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.