Cultura și arta urbană înfrumusețează Bucureștiul!

Cea de-a doua ediție a CREATIVE FEST, un festival de cultură și artă urbană care va avea loc în perioada 5 – 6 septembrie 2015, în Parcul Izvor, intrarea fiind liberă.

Creative Fest 2Creative Fest înseamnă două zile de muzică, street dance, demonstrații de graffiti, space painting, 3D urban art, acrobații cu skateboard si biciclete, jonglerii cu foc si multe alte activități.

Pe scena Creative Fest va urca, în premieră în România, cunoscutul artist american de hip-hop YASIIN BEY aka MOS DEF, dar și mulți artiști români și internaționali.
De asemenea, trupa ONYX va concerta la festival.

Line-up-ul festivalului îi va include pe Șuie Paparude, Robin&The Backstabbers, Gojira&Planet H, DOC, Vlad Dobrescu, Cedry2k&Carbon, Professor P & Dj Akilles (Suedia), Les Elephants Bizarres, Grimus, Basska, Tony Baboon Band.

Creative Fest este un festival cu intrare liberă, care urmărește să se poziționeze ca unul dintre cele mai importante evenimente culturale urbane din România, prin promovarea capacităților creative ale mediului artistic tânăr din București și prin oferirea unei platforme de exprimare vizibilă pentru tinerii creativi din Capitală.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.