Gigi Becali este dispus să renunţe la Steaua

Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a anunţat că este dispus să cedeze clubul Armatei, care se pregăteşte să înscrie o nouă echipă în Liga a IV-a.

„L-am sunat pe Dușa azi. I-am zis că vreau să negociez cu un om serios. Cu Boroi nu vreau să vorbesc. Echipa nu o pot da într-o săptămînă. Eu le dau echipa fără nici o datorie, cu palmares cu tot. Vreau să merg în altă parte, să mai cheltui niște bani și vreau să demonstrez că iau campionatul și merg în Liga Campionilor. Din orgoliu merg! Ei se vor duce în B și eu merg în Ligă”, a declarat Gigi Becali, potrivit GSP.

„E foarte greu să mai țin echipa. Iau ce jucători vreau, mă asociez cu o echipă care are primărie în spate, ei să îmi dea 3 milioane pe an, din drepturi mai iau 3 milioane, mai câștig campionatul, mai intru în Liga Campionilor şi gata. Acum doar Steaua și Astra mai au patroni, în rest toate echipele sunt finanțate de primărie”, a mai spus Becali.

Gigi Becali este patronul clubului de fotbal Steaua Bucureşti, om de afaceri şi politician român controversat. A fost membru al Parlamentului European între iunie 2009 şi decembrie 2012 şi membru al Parlamentului României din decembrie 2012 până la condamnarea penală din mai 2013.

Vom reveni cu informaţii despre acest subiect.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.