Motive de bucurie pentru iubitorii rockului!

Dacă iubiți într-adevăr rockul, nu rataţi concertul care va avea loc mâine, 20 august, la ora 21:30, la Hard Rock Cafe. Atmosfera va fi întreţinută de unul dintre cei mai buni chitaristi din lume, JAN AKKERMAN. Concertul va fi deschis de ARTHUR.

IrisTot la Hard Rock Cafe, urmează alte trei evenimente care vor avea loc până la începutul noului an școlar.
Primul, marca IRIS – Cristi Minculescu, va avea loc în 2 septembrie ora 21:00 .
Cel de-al doilea, progamat pentru 3 septembrie poartă semnătura TIMPURI NOI şi PARTIZAN, care vor face împreuna un spectacol retrospectiv de la înfiinţarea TIMPURI NOI şi până în prezent. Repertoriul abordat va fi structurat pe calupuri de hituri ale anilor ’80, ’90 şi 2000. Cele două trupe vor performa împreună în cazul calupurilor comune din anii ’80 şi ’90, dar vor exista şi momente individuale din repertoriul actual. Acestora li se alătură Adrian Bortun, Felix Sfura, Andrei Bărbulescu şi Alex Vascan.

Bucurie mare pentru fanii trupei Byron!
Concertul „Electric Marching Band”, susținut iarna trecută la Teatrul Național din Cluj alături de Muzica Militară a garnizoanei Bistrița și de corul de elevi Excelsior, a fost filmat și va fi lansat oficial pe DVD pe data de 11 septembrie la Hard Rock Cafe București. Acesta cuprinde piese Byron reorchestrate pentru formație, fanfară și cor, iar pe una dintre piese cei de la Byron îl au ca invitat special pe violonistul Alexander Bălănescu.
Concertul de lansare va avea loc pe 11 septembrie de la ora 22:00 la Hard Rock Cafe București (șos. Kiseleff nr. 32, Parc Herăstrău).

Pentru toate aceste concerte biletele se găsesc atât la Hard Rock Cafe cât și online pe www.iabilet.ro şi în rețeaua IaBilet (magazinele Muzica, Say Shop, UMAN, Senia, IQ Box, agențiile Perfect Tour, automatele ZebraPay).

Autor: Maria Gheorghiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.