DNA a pus sechestru asigurător pe un apartament al lui Victor Ponta !

Masura a fost luata pentru a recupera prejudiciul de peste 50 de mii de lei care ar fi fost produs de acesta prin complicitate la evaziune fiscală in dosarul privind presupuse acte de corupţiei săvârşite la companiile energetice Turceni şi Rovinari.

Victor Ponta este cercetat pentru infracţiunile de fals în înscrisuri sub semnătură privată, complicitate la evaziune fiscală si spălare de bani, pe vremea cand era avocat.

Premierul a fost astazi la sediul DNA si a primit o copie a expertizei financiar-contabile dispuse în dosarul în care este urmărit penal.

Victor Ponta susţine însă pe o reţea de socializare că avansarea sumei de 51 de milioane de lei ca o parte a prejudiciului din dosarul său la DNA reprezintă o manipulare a opiniei publice si ca nu a produs niciun prejudiciu statului român.

De partea cealalta DNA sustine cã premierul Victor Ponta a prezentat pe o reteta de socializare opinia separatã a unuia dintre expertii inculpatilor din dosar si nu rezultatul raportului de expertizã fiscalã si contabilã dispus în cauzã.

 

 

Lasă un răspuns