Maxim lansează mult aşteptatul single “Noapte fără tine”

Cu siguranţă, clipele care rămân parcă blocate în clepsidră sunt cele petrecute departe de persoana iubită. O “Noapte fără tine” pare o adevarată eternitate, însă nu şi dacă te laşi purtat de iubire şi te foloseşti de puterea acesteia pentru a curma aşteptarea.

Maxim - Noapte fara tineMaxim ne oferă un extract de pe coloana sonoră a unei poveşti de dragoste perfecte prin noul single “Noapte fără tine”, scris de nimeni altul decat cel care i-a descoperit şi a contribuit decisiv la dezvoltarea lor ca artisti, Adrian Sîna.

Videoclipul regizat de Slava Sîrbu a fost filmat pe plaiurile dobrogene, axându-se pe imagini de vis şi pe calităţile înnăscute de actori ale băieţilor care s-au folosit excelent de limbajul corpului pentru a transmite mesajul piesei.

“Este o melodie de dragoste, acea dragoste pe care o întâlnim doar în filme sau în muzică, din păcate”, a declarat Alexander Laiu.

“Le transmitem oamenilor să asculte textul şi să iubească sincer. E cel mai frumos sentiment pe care îl avem în dar de la Dumnezeu. Să se bucure de fiecare clipă petrecută alături de persoana iubită”, a spus Bogdan Medvedi. Alexander a adăugat: “Ascultaţi ce vă zice inima şi atunci absolut totul va fi posibil, atunci povestea va deveni realitate”.

 

Bogdan, Gabi, Marcus şi Alexander se pregătesc şi de o petrecere dată în cinstea noului single astăzi, în clubul The Story, începând cu ora 22:00. Fără să dea în vileag detalii, invitându-i pe fani să le descopere alături de trupă, la faţa locului, Bogdan a promis că va fi “un super show, cu invitaţi surpriză. O să cântăm şi o să ne distrăm împreună, vreau să ne adunăm cât mai mulţi şi să petrecem până dimineaţa”.

Cu trofee adjudecate anul trecut la Romanian Music Awards, Media Music Awards şi Premiile Radio România, o carismă deosebită şi un portofoliu de hituri de invidiat, Maxim este cu siguranţă una dintre cele mai de succes trupe româneşti din ultimul deceniu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.