Bilete la preț redus pentru turneul ”Din nou împreună”

concertCristi Minculescu şi Iris pornesc, într-o lună, în turneul “Din nou împreună” prin 14 oraşe din ţară, plus un concert la Chişinău, mai precis începând cu 18 septembrie. Turneul se va încheia cu un show de mare anvengură la Sala Polivalentă din Bucureşti, în data de 15 octombrie 2015.

Biletele s-au pus deja în vânzare, iar până pe 22 august sunt în perioada de pre-sale şi au reduceri de la 20 până la 40 de lei.

După aproape 4 decenii de succes, zeci de hituri de calitate, care au animat mulţimile la peste 5000 de concerte, Cristi Minculescu şi trupa Iris s-au reunit, pregătindu-se pentru un turneu naţional, “Din nou împreună”, despre care solistul mărturiseşte:

“Am emoţii de fiecare dată când intru pe scenă. Nu cred că există artist care să nu aibă emoţii, lucrezi cu sufletul. Noi vrem să ducem împreună mai departe numele de IRIS, dar e o flacără întreţinută numai de voi, suporterii nostri! Cu toţii înţelegem acest turneu ca pe un nou început şi vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun…cântece mai vechi şi mai noi…şi recunoştinţa noastră”, încheie Cristi Minculescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.