Află unde îți poți petrece seara de vineri!

filmCaravana Metropolis prezintă, de la ora 21:00, în Parcul Titan, drama familială scandinavă „Force Majeure/ Caz de forţă majoră” realizată de Ruben Östlund.

Pe malul lacului Chitila are loc în acest week-end cea de-a V-a ediţie a festivalului de film în aer liber Chitila Film Fest. Proiecţiile încep de la ora 21:00, prima seară fiind dedicată scurtmetrajelor de ficţiune, urmate de lungmetrajul „Pruncul, petrolul şi ardelenii”, regizat de Dan Pizza.

Ultima dintre cele „5 seri TVR 2 în lumina Taborului”, vă propune de la ora 18:00, în Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Ţăranului Român, documentarul „Andrei Scrima în Liban” de Radu Găină şi o discuţie cu Vlad Alexandrescu – istoric al ideilor, Anca Manolescu – eseist şi traducător şi Răzvan Bucuroiu – directorul TVR 2.

În Grădina cu Filme a Centrului CreArt, de la ora 20:30, este prezentat primul single de pe albumul Byron în pregătire, piesa „The Sea”, printr-un concert special şi o proiecţie de videoclip.

„Estivalul de Chitară Bucureşti 2015” se încheie cu recitalul susţinut, de la ora 19:30, la Green Hours, de soprana Rodica Vica acompaniată de Maxim Belciug la chitară.

Autor: Cătălin Duță

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.