Recomandări evenimente culturale!

În Parcul Titan, în cadrul programului „Cinema în aer liber. Caravana Metropolis”, de la ora 21 rulează drama „Pierrot nebunul” ce însumează toate tentativele şi experienţele cineastului francez Jean-Luc Godard care l-a distribuit în rolul titular pe Jean-Paul Belmondo.

În a IV-a dintre cele „5 seri TVR 2 în lumina Taborului”, de la ora 18 are loc, în Studioul „Horia Bernea” al Muzeului Ţăranului Român, vizionarea documentarului „Admirabila tăcere – Alexandru Mironescu” de Radu Găină, urmată de o discuţie cu Marius Vasileanu – prof. de istoria religiilor, George Enache – istoric şi colegul nostru Cristian Curte – teolog.

În Grădina cu Filme a Centrului CreArt, de la ora 20.30′ … Costel, Vio și Maria Popovici sunt „Vinovații” din show-ul de stand up comedy omonim.

A II-a seară a „Estivalului de Chitară București 2015” de la Green Hours vă propune două evenimente:
– de la ora 19.30’, recitalul chitaristei Alina Ciolacu;
– de la ora 21, un recitar extraordinar de flaut și chitară susţinut de Matei Ioachimescu & George Popescu.

La Şura Bancu din Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”, la ora 18 este vernisată expoziţia artistului vizual Lucian Muntean intitulată „Alberobello – fotografie şi grafică“ şi organizată în parteneriat cu Institutul Italian de Cultură „Vito Grasso”.

La Biblioteca Metropolitană Răzvan Petrescu, Andrei Ruse şi Cristian Fulaş citesc pentru public în cadrul programului „Cultura pentru toţi”.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.