Accident grav noaptea trecută pe Autostrada Soarelui

UPDATE: Traficul a fost reluat pe Autostrada Soarelui, între Lehliu si Fundeni, dupa ridicarea autocarului de la locului accidentului. Pacienții se afla în continuare internați la mai multe spitale din Capitală: Floreasca, Bagdasar-Arseni, Pantelimon, Grigore Alexandrescu și Universitar. Dintre cei aflați la Floreasca, 2 sunt în stare grava, la secția de Terapie Intensivă, printre care și un copil.

Un autocar în care se aflau peste 50 de ucraineni, printre care și copii, s-a răsturnat în județul Calarași, pe sensul de mers spre București.

În urma accidentului, cel puțin doua persoane și-au pierdut viața și mai multe au fost rănite.

La fața locului s-au deplasat zeci de mașini de intervenție ale Serviciului de Ambulanță si ale SMURD, inclusiv maşina de intervenţie pentru victime multiple şi unitatea mobilă de urgenţă.

De altfel, în judeţul Calarasi a fost declanșat planul roşu de interventie, instituit în cazuri de urgență.

Secretarul de stat in ministerul de interne, Raed Arafat, a declarat că pasagerii ucraineni ai autocarului au fost aduşi cu toţii la spitale din Bucureşti pentru investigaţii sau pentru tratamente.

Din primele informații se pare că soferul autocarului a adormit și a pierdut controlul volanului.

Autocarul venea din Bulgaria.

Toată noaptea circulația între Lehliu și Fundeni, pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală, a fost întreruptă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.