Concert „La Copac” – Sam Evans band

Originar din Bristol, Sam Evans ajunge împreuna cu formația sa pentru a patra oară în România, în cadrul unui turneu de 6 concerte. Și, cum tocmai a încheiat un turneu de 10 zile în Irlanda, putem spune că este perfect pregătit pentru experiențele românești de concert!

Afis Sam EvansSam Evans Band va poposi La Copac, în București, pe 8 august. Concertul va fi un cadou oferit atât fanilor mai vechi cât și celor care abia acum vor descoperi muzica pe care artistul o compune și o cântă în cel mai original stil acustic britanic.

Vocea cu influențe soul și energia pe care o creează împreună cu trupa sa dau fiecărei apariții scenice o dinamică specială! Sunetele cajonului și saxofonului asigură cântecelor un sound unic, stratificat, omogen. Inspirata folosire a chitarei acustice, folosind riff-uri și acorduri de jazz și blues, aduce un plus de valoare muzicii sale.

Trupa a lansat de curând un nou EP cu 6 cântece originale noi. Acesta poate fi cumpărat de pe site-ul samevansmusic.bigcartel.com la pretul de 5 lire, suma din care 1.25 lire reprezinta o donație către asociația de caritate One25 (www.one25.org.uk)

Rezervări pot fi făcute la numerele de telefon 031.434.06.72 sau 0721.017.426
Intrarea este liberă.
Concertul va începe de la ora 20:30.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.