Cum e sa traiesti ca un milionar?

Banii nu aduc fericirea dar o intretin, spune o vorba veche si destul de raspandita. De cate ori nu ne-am gandit ce am face daca s-ar “napusti” peste noi un million de dolari? Andrei Vitan si Lazy au fost inspirati de aceste ganduri si au lansat piesa “Milionar”, cu un vibe optimist si debordand numai energie pozitiva, care isi au sursa nu in valoarea contului bancar, ci in imaginatie, buna dispozitie si experiente frumoase.

“Mesajul pe care vrem sa il transmitem prin piesa e acela ca nu e neaparat nevoie sa ai bani multi la saltea, vreo avere impresionanta sau un cont in Elvetia. Noi, spre exemplu, nu avem nici una dintre acestea si, totusi, ne consideram milionari in idei si ganduri bune”, a marturisit Lazy.

Andrei Vitan a subliniat mesajul simplu din spatele piesei: “In viata asta esti milionar indiferent de ce si de cat ai. De ce? Pentru ca traiesti! Asta e cel mai important”.

Single-ul „Milionar” marcheaza prima colaborare dintre cei doi artisti care au lucrat excelent impreuna. “Suntem deja obisnuiti sa lucram impreuna, de mai bine de un an de zile. Lucram foarte des in formula asta atat pentru noi, cat si pentru alti artisti. Asa ca, mi-ar fi mai greu sa raspund la intrebarea „cum ar fi sa nu lucrati impreuna”, a declarat Lazy.

Piesa are parte si de un videoclip pe masura in care isi fac aparitia inclusiv Alexander Laiu din boy band-ul de senzatie Maxim, dar si artista Roxana Nemes. Impreuna cu toti prietenii, acestia petrec de minune.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.