Aleargă în capitala munţilor!

Vineri se dă startul unei curse de alergare complete. Buşteni SkyRace se adresează celor care îşi doresc să treacă de la etapa trailrunning la nivelul cel mai înalt al alergării montane: skyrunning.
Evenimentul se află la a treia ediţie şi se desfăşoară pe 7,8 şi 9 august.

Busteni SkyRaceÎn 2015 se pune în practică idea marelui campion de anul trecut, Ionuţ Zinca, şi astfel cursa Vertical Race din Buşteni devine prologul evenimentului principal SkyRace, după modelul concursurilor de skyrunning cu tradiţie din Europa. Evenimentul devine complet şi îşi găseşte în sfârşit locul în peisajul extrem de variat al concursurilor de alergare montană din România.
Competiţia îşi propune şă facă din Buşteni capitala sporturilor montane din România.

Vineri, pe 7 august, partipanţii vor urca la Vertical Race (pe distanța de 5.4 km, cu o diferență de nivel de 1250 metri), sâmbătă, pe 8 august, campionii României se vor întrece la finala Campionatului Naţional de Alergare Montana 2015, iar duminica, pe 9 august, se va alerga la înălţime (SkyRace – pe distanța de 31 km, cu o diferență de nivel de 2100 metri) pe unul din cele mai frumoase trasee din Bucegi.

Taxa de participare este de 50 de lei pentru Vertical Race, 100 de lei pentru SkyRace şi 130 pentru ambele întreceri. Plata se face în termen de 5 zile de la înscriere.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.