Aglomeratie la punctul de trecere a frontierei Giurgiu – Ruse

La aceastã orã, traficul rutier se desfãşoarã uşor îngreunat la Vama Giurgiu, pe sensul de ieşire din ţarã spre Bulgaria.

Autoritãţile le recomandã şoferilor sã foloseascã puncte alternative de trecere a frontierei pentru a evita aglomeraţia.

Valori mari de trafic sunt aşteptate dupã-amiazã şi pe Autostrada Soarelui. Inspector principal Adrian Creangã – Centrul Infotrafic spune că la upnctul de trecere a frontierei  Giurgiu, din cauza efectuãrii unor lucrãri de reabilitare la podul peste Dunãre, circulaţia rutierã se desfãşoarã uşor îngreunat pe sensul de deplasare spre Bucureºti.

Adrian Creangă mai precizează că pe Autostrada A2, Bucureşti-Constanţa, traficul se desfãşoarã acum în condiţii normale, însã ţinând cont de numãrul mare detuirişti prezenţi în acest weekend pe litoral, este posibil ca în a doua parte a zilei sã aparã probleme de fluenţã la ieşirea de pe aceastã arterã cãtre Şoseaua de centurã a Capitalei, dar mai ales la staţia de taxare de la Feteşti, întrucât mulţi conducãtori auto preferã sã plãteascã taxa de pod la singurele ghişee destinate achitãrii pe loc a tarifului.

Pentru evitarea aglomeraţiei, dacã va fi cazul, conducãtorii auto care doresc sã se întoarcã dinspre Constanţa cãtre Bucureşti pot utiliza rutele alternative: DN 2A, Constanţa-Hârşova sau DN 3, Constanţa-Murfatlar-Ostrov-Cãlãraşi-traversare cu bacul.
Trafic intens se înregistreayă şi pe DN1
Valorile de trafic pe DN1 Ploieşti – Braşov au crescut, informeazã Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române.

Traficul este intens în special la ieşirea din Sinaia cãtre Buşteni, între Buşteni şi Azuga şi pe sensul de coborâre, pe tronsonul cuprins între Predeal şi limita cu judeţul Prahova.

Pentru evitarea aglomeraţiei, Centrul Infotrafic îi sfãtuieşte pe conducãtorii auto sã utilizeze şi ruta alternativã DN1A Braşov – Sãcele – Cheia – Vãlenii de Munte – Ploieşti.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.