Nouvelle Vague, Fun Lovin’ Criminals, Moonlight Breakfast, la Bucharest GreenSounds Festival

Bucureștenii sunt așteptați la cea de-a doua ediție a festivalului internațional Bucharest GreenSounds Festival, care va avea loc în perioada 21 – 23 august 2015, în Parcul Herăstrău.

Bucharest-GreenSounds-FestivalPeste 25 de trupe și soliști importanți ai momentului, din țară și din străinătate, vor urca pe scenele GreenSounds, în trei zile de festival, oferind publicului bucureștean și nu numai, muzică bună și energie.

Dacă anul trecut evenimentul a găzduit aproximativ 19.000 de persoane, pentru ediția din acest an, la cererea publicului, festivalul își mărește capacitatea oferind un spațiu mai încăpător iubitorilor de muzică bună și distracție. Astfel, se schimbă locul de întâlnire de la Roaba de Cultură, pentru spațiul ofertant de la intrarea Charles de Gaulle, Aleea cu Trandafiri.

Bucharest GreenSounds Festival transformă spațiul reconfortant al parcului într-un cadru alternativ de relaxare și interactivitate, cu activități recreative, creatori de produse autohtone și delicii culinare diversificate. În afară de Bazarul cu branduri 100 % românești, o zonă lounge și un spațiu de gastronomie internațională, avem pregătite o mulțime de suprize și atracții care reprezintă o experiență totală de festival.

Intrarea este liberă la evenimentele din cadrul acestui festival.

Programul festivalului:
Ziua 1:
Asian Dub Foundation, Subcarpati & Orchestra, The Interrupters, Niste Baieti, Les Elephants Bizarres, Blue Nipple Boy, Danaga.

Ziua 2:
Fun Lovin’ Criminals, Guano Apes, Dubioza Kolektiv, ROA, Coma, Domino, Toulouse Lautrec, Pistol cu capse, ZOB, Danaga.

Ziua 3:
De Phazz, Nouvelle Vague, Moonlight Breakfast, Narcotango, Kathrin DeBoer, We Singing Colors, Fantome, Dj K-LU, Jazu, Fanas.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.