Un mic paradox despre nebunia frumoasă a dragostei

Anul trecut era la radio cu piese precum “Risipitor” sau „Nu știu cine ești”, cea din urmă fiind un featuring cu Cornel Ilie de la VUNK. În acest an, alături de Nadir a lansat „Te iubesc”, iar acum Loredana aduce un nou single, „Val după val”.

loredana-groza-val-dupa-valVideoclipul piesei este unul desprins din filmele indiene, filmat în Club BOA, în regia lui Laurențiu Rusescu. Plin de bună dispoziție și culoare, cu peste 80 de figuranți de care s-a ocupat Andrada Morgovan, videoclipul este unul pe placul tuturor iubitorilor de muzică.

„Cel mai nou single al meu, ‘Val după val’, este un cântec de dragoste, care pornește de la un simplu joc de cuvinte: la tine mă gândesc și când nu mă gândesc la tine! Un mic paradox despre nebunia frumoasă a dragostei. Un cântec despre sentimentele dulci și amare pe care o pasiune ți le poate aduce în viață! Cântecul este scris de mine și produs împreună cu Cătălin Dascălu și Șerban Cazan de la HaHaHa Production. Videoclipul este o explozie de culoare și dans, un dans pe care ne dorim să îl învețe toata lumea”, a spus Loredana, conform Urban.

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.