Alex Velea, Karie și Puya aduc un single nou

În anul 2005, în formula VeRbal, trupa înființată de Karie și Baboi a lansat primul album, „Operatiunea XXX”, ulterior Karie având parte de colaborări precum cea cu Puya pentru „Toată noaptea”.

Acesta a făcut parte din echipe de producție ale unor piese precum “Don’t say it’s over” cu Alex Velea, “No Sleepin” cu Corina, “Lonely Heart” cu Radio Killer, “Binidităt” cu Skizo Skillz feat. Karie și “Altcineva” uu Puya feat Cornel Ilie, cât și a albumului “Plec pe Marte” cu Smiley.

De anul trecut, artistul face parte din gașca lui Alex Velea, Golden Boy Society, împreună cu Jon Băiat Bun, Mario Fresh, Rashid și Lion. Acum, Karie alături de Alex Velea și Puya, aduc un nou single, „N-am timp”, pentru că, în prezent, timpul nu mai este de partea noastră.

“Puya a fost primul artist care a crezut în mine, încă din 2005. Cu Alex am legat o prietenie în perioada în care am activat la HaHaHa Production. Îi apreciez pe ambii foarte mult si pentru mine chiar e o onoare să îi am pe aceeași piesa. Toată lumea se vaită de timp, dar dacă stăm bine să ne gândim, am avea timp pentru orice, mai ales daca l-am folosi într-un mod constructiv. E clar că pierdem mai mult timp decât folosim. Pentru mine „N-am timp” este un răspuns pentru tot ce nu mă face fericit sau mai bun”, a spus Karie, conform Urban.

Se pare că la această piesă toți cei trei artiști și-au pus amprenta, fiecare fiind compozitorul al propriei strofe.

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.