Mancare buna, atmosfera relaxanta…Alina Manole a gatit „La Copac” intr-o noua editie „Cu Artistii la Ceaune”

Alina Manole La Copac cu artistii la ceaun BucurestiFM 19Imaginati-va un loc umbros si rustic invaluit in aromele apetisante ale unei mancari la ceaun.

Totul se intampla „La copac”, un local rustic din centrul Bucurestiului, acolo unde Alina Manole, artista de folk-jazz, isi etaleaza talentele culinare.

Alina Manole La Copac cu artistii la ceaun BucurestiFM 15Aceasta este cea de-a doua editie a intalnirilor „Cu artistii la ceaune” din acest sezon, prima editie avand-o ca amfitrioana pe artista Camelia Capitanu.

Afinitatea Alinei Manole fata de arta culinara dateaza inca din copilarie, atunci cand le ajuta pe mama si pe bunica ei la gatit.
Alina Manole La Copac cu artistii la ceaun BucurestiFM 20
Sambata aceasta, Alina ne-a rasfatat cu un bors limpede de cocos si cu o tocana de vitel cu paste, totul fiind gatit la ceaun cu foc de lemne, aroma care plutea in aer fiind realmente irezistibila.
Cat despre gust, din pacate nu poate fi reprodus in cuvinte.

Alina Manole La Copac cu artistii la ceaun BucurestiFM 10Iar pentru ca sfarsitul incununeaza opera, la desert s-au servit fructe proaspete de livada si porumb copt.
Si uite asa, mai uiti de silueta si te lasi furat de placerile gustative 🙂

Alina Manole La Copac cu artistii la ceaun BucurestiFM 4Urmatoarea editie, de peste doua saptamani, il va avea ca bucatar sef pe Albert Mihaiteanu, solistul trupei punk „Niste baieti”.

In ritmul asta, adio silueta!

Autor: Ovidiu Moldovan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.