Recomandari evenimente

În Grădina cu Filme a Centrului CreArt, de la ora 20.30′ rulează drama SF cu multă acţiune „Watchmen” – în regia lui Zack Snyder cu Jackie Earle Haley, Patrick Wilson, Carla Gugino şi alţi actori – despre o societate umană alternativă, în care zilele de glorie ale supereroilor costumaţi sunt de mult apuse.

La Nuovo Cinema din cafeneaua Verona de sub Cărtureşti, de la ora 20 puteţi viziona drama în alb-negru „Poştaşul sună întotdeauna de două ori”, ecranizare după un roman de James M.Cain regizată în 1946 de Tay Garnett, cu Lana Turner şi John Garfield în rolurile principale.

În sala Acvariu a Muzeului Ţăranului Român, la ora 17 este vernisată expoziţia de fotografie „Tradiţiile şi tranziţiile fânului” ce găzduieşte şi lucrările artistei Kathleen Laraia McLaughlin din Statele Unite ale Americii şi este deschisă până pe 16 august. Vernisajul expoziţiei cuprinde şi o masă rotundă pe tema fânului şi a biodiversităţii, la care participă Anna Westin şi Tommy Lennartsson de la Centrul Suedez de Biodiversitate al Universităţii din Uppsala, Monica Stroe, Bogdan Iancu şi Anamaria Iuga alături de moderatorul Vintilă Mihăilescu.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.