Concertul lui Robbie Williams: de la show total la organizare dezastruoasa

Spectacol de neuitat, aseară, în Piaţa Constituţiei din Capitală, acolo unde peste 60 de mii de fani au cântat împreună cu artistul britanic Robbie Williams.

Delia concert Robbie WilliamsConcertul de aseara a luat startul in jurul orei 18.40, atunci cand Delia şi-a început show-ul, iar spectatorii au început să se apropie de scenă.
După primele două piese, Delia a fost nevoită să ia o pauză din cauza problemelor cu sonorizarea cauzate de anumite defecțiuni tehnice.

A urmat concertul artistului britanic Lemar, care a început exact la ora la care era programat.
Peste 60.000 de spectatori erau deja prezenţi în Piaţa Constituţiei.

Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 16La 21:05 s-a produs momentul mult asteptat…Robbie Williams a urcat pe scenă şi i-a salutat pe cei prezenţi în limba română, spunând „Bună seara, Bucureşti!” dupa care show-ul a inceput cu piesa „Let me entertain you!”.

Dovedind o data in plus ca este un artist nonconformist dar si un showman desavarsit, Robbie si-a chemat tatal pe scena pentru a interpreta piesa „Better man”, i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury interpretand „Bohemian Rhapsody” (unul dintre cele mai emotionante momente ale serii), i-a urat „La multi ani” lui George Michael cantand alaturi de fani refrenul piesei „Freedom”, ba chiar a chemat o constanteanca din public pentru a dansa impreuna pe piesa „Candy”.

Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 11Nu putine au fost momentele in care Robbie le-a aratat romanilor lenjeria intima, asta in conditiile in care mai bine de jumatate din show artistul a purtat o… fusta, un kilt scotian, de fapt!

După ce a dat-o cu deodorant, a invitat-o să stea cu el în patul vertical, amenajat pe scenă…
Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 9”Știu că e ciudat față de soțul tău, dar vrei să vii în pat cu mine?”, a întrebat el.

Emotionant a fost si momentul de final, acela in care Robbie Williams a cantat impreuna cu cei peste 60000 de spectatori una dintre piesele lui Frank Sinatra, iar apoi a fluturat de mai multe ori steagul României și și-a exprimat regretul că nu a fost de mai multe ori până acum pe plaiurile mioritice, neștiind că are atât de mulți fani aici.

Robbie Williams live concert Bucuresti 2015 17Fani care au fost intru totul multumiti de show-ul artistului, dar dezamagiti de proasta organizare a spectacolului.
Accesul in perimetrul delimitat de organizatori s-a facut cu intarziere, la intrarile in arena s-au format munti de gunoaie, iar mai multe persoane au leşinat din cauza căldurii şi lipsei de apă, după ce organizatorii concertului au interzis spectatorilor să intre la concert cu sticle de apă.

S-au creat cozi interminabile la apă, bere si racoritoare…fanii trebuiau să îşi ia jetoane care să le ofere accesul la alte cozi pentru a lua apă, iar apoi pentru a ajunge, în fine, invariabil, la cozile formate la toalete.

O parte dintre spectatori au creat un grup de Facebook în care se arată revoltaţi de calitatea proastă a organizării, iar unii dintre ei au depus şi plângere la Protecţia Consumatorului.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.