Spectacole în aer liber în București

Spectacole în aer liber în Parcul Cișmigiu și în „Grădina cu filme”, din Piața Lahovary!
Este vorba de Festivalul de Teatru „Dell’Arte”, care prezintă publicului, pe scene amplasate în aer liber, spectacole ale absolvenților Universității Naționale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale”.
Organizatorii promit experiențe inedite, care vor transforma diminețile și serile de week-end într-unele speciale.
Vor fi prezentate spectacole din dramaturgia clasică și contemporană, dar și producții ale departamentelor de coregrafie și păpuși marionete.
În Parcul Cișmigiu, spectacolele pentru copii vor avea loc dimineața, de la ora 11.30, iar cele pentru adulți – seara, de la ora 19.30.
„Grădina cu Filme”, situată în Piața Alexandru Lahovary nr. 7, își deschide porțile teatrului în fiecare duminică, de la ora 20.
Din repertoriu fac parte, printre alte piese, „Croitorașul cel viteaz”, „În așteptarea lui Ardeiuț”, „Intrigantul”, „A douăsprezecea noapte” și „Cele două orfeline”.
Festivalul de Teatru „Dell’Arte”, organizat de Primăria Municipiului București, prin Centrul de Creație, Artă și Tradiție, în parteneriat cu Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I. L. Caragiale”, a început astăzi și se desfășoară până pe 6 septembrie. Accesul publicului este gratuit.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.