Andrei Roşu şi-a schimbat brusc viaţa din dorinţa de a deveni un exemplu pentru copiii săi

Andrei Roşu a povestit Andrei Rosu - Pauza de Pranz - Bucuresti FMla emisiunea „Pauza de Prânz” despre Arch 2 Arc, cel mai dur ultratriatlon din lume, pe care l-a dus la bun sfârşit.
El a participat la unul dintre cele mai grele concursuri din lume care a cuprins 140 de km de alergare, traversarea Canalului Mânecii şi 300 de km de pedalare pe bicicletă.
A povestit cu atâta simplitate şi naturaleţe încât l-a făcut să pară accesibil pentru fiecare dintre noi.

Andrei a început să alerge acum 5 ani şi a pornit spre Polul Nord; au urmat 7 maratoane şi 7 ultramaratoane pe 7 continente. A început acum 2 ani antrenamentele la înot şi a traversat canalul Mânecii.

Când a citit acum 2 ani prima dată despre Arch 2 Arc a simţit frica şi atunci a ştiut că trebuie să participe. Se spune că dacă un vis nu te sperie, înseamnă că nu e visul tău. Visul acesta l-a speriat atât de mult încât a ştiut că l-a ales bine.

Andrei ne-a convins pe toţi că se poate, că niciodată nu-i prea târziu să-ţi depăşeşti temerile, să-ţi forţezi limitele şi să devii omul care ţi-ai dorit mereu să fii.

Invitat la emisiunea prezentată de Mihaela Ioniţă, el a spus că şi-a schimbat brusc viaţa din dorinţa de a deveni un exemplu pentru copiii săi:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.