Udarea asfaltului şi ridicarea gunoiului devin măsuri anticaniculă

Operatorii de salubritate din toate sectoarele vor continua activităţile de stropit carosabilul (la primele ore ale dimineţii, seara sau pe parcursul nopţii, astfel încât să nu fie influenţat indicele de confort termic).

03. BucurestiFM -  ecologizarea Deltei VăcăreștiDe asemenea, ei vor evacua zilnic depozitele de deşeuri necontrolate, iar deşeurile menajere de la unităţile de alimentaţie vor fi evacuate zilnic sau ori de câte ori este necesar în cursul unei zile.

În acest sens, Primăria Capitalei a demarat în această dimineaţă o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a unor zone în care se depozitează frecvent deşeuri de pe raza sectorului 5.

Se va interveni în zona străzii Bega, intersecţie cu strada Munţii Carpaţi, urmând a se efectua operaţiuni de strângere, colectare, evacuare şi transport deşeuri necontrolate şi depozitarea lor la rampa ecologică; se va mătura manual şi mecanizat, se va spăla carosabilul şi trotuarele, inclusiv aleile dintre blocuri.

După operaţiunile de salubrizare, mâine se va efectua operaţiunea de igienizare de SC 3D România SA urmând a se aplica tratamente de deratizare.

Vor interveni 6 autobasculante, 2 încărcătoare frontale, o autocisternă şi o automăturatoare, iar cantitatea de deşeuri estimată a se ridica din această zonă este de aproximativ 200 de tone.

ApaNova continuă să asigure alimentarea cu apa potabilă a celor 60 de cişmele existente pe raza Municipiului Bucureşti, precum şi a fântânilor arteziene aflate în operarea sa.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.