Monica Niculescu la simplu,Horia Tecău,Florin Mergea şi Raluca Olaru la dublu, joacă azi la Wimbledon

Monica Niculescu joacă azi în optimi cu elveţianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA şi a 15-a favorită. Meciul este al doilea de pe terenul 18 şi va începe în jurul orei 13:30.
Tot în optimi, dar la dublu masculin, în primul meci de pe terenul 8 de la ora 11:30, perechea Florin Mergea/Rohan Bopanna (favorită 9) va întîlni dublul Lukasz Kubot/Max Mirnîi (Polonia/Belarus).
Horia Tecău jucă şi el azi tot în optimi la dublu, unde alături de olandezul Jean-Julien Rojer va întâlni perechea australiană Lleyton Hewitt/Thanasi Kokkinakis. Meciul lui Tecău se va juca de la 11:30 pe terenul 17.
Florin Mergea şi olandeza Michaella Krajicek, favoriţi 13, vor juca şi ei azi în primul tur la dublu mixt cu perechea Robert Lindstedt/Anabel Medina Garrigues (Suedia/Spania). Deocamdată ora şi locul meciului nu au fost încă stabilite de organizatori.
Tot azi la dublu mixt, Raluca Olaru şi Michael Venus (Noua Zeelandă) vor juca în turul 2 cu perechea Henri Kontinen/Jie Zheng (Finlanda/China). Ora şi terenul pe care se va juca partida, vor fi stabilite de asemenea mai târziu pe parcursul zilei de organizatori.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.