Prinţesa Marii Britanii va fi botezată astăzi

Ducele și ducesa de Cambridge își vor boteza al doilea copil. Ceremonia religioasa va avea loc in biserica anglicana Saint Mary Magdalene din Sandringham, în apropiere de reşedinţa din provincie a părinţilor săi, Anmer Hall, scrie CNN. Micuta va fi botezata Charlotte Elizabeth Diana, cu apa din raul Iordan. Nasii de botez vor fi fotbalistul David Beckam si fiicele lui Andrew, ducele de York, Printesele Beatrice si Eugene.

La slujba religioasă va lua parte numai familia regală, însă părinţii lui Charlotte au anunţat că va exista şi un moment dedicat celor care doresc să asiste la eveniment, în afara bisericii.

“Ducele şi Ducesa de Cambridge vor fi încântaţi să-i salute pe toţi cei care asistă la eveniment în spaţiul din jurul bisericii. Ducele şi Ducesa de Cambridge mulţumesc tuturor pentru mesajele şi urările de bine pe care le-au primit de la naşterea prinţesei Charlotte, multe dintre ele chiar de la oamenii din ţinutul Norfolk”, se arată într-un comunicat venit de la Kensington Palace.

De fotografiile oficiale se va ocupa celebrul Mario Testino, cel care a fost fotograful preferat al prințesei Diana și care a realizat și fotografiile de logodnă ale lui William și Kate.
Prinţesa Charlotte s-a născut pe 2 mai la maternitatea spitalului St. Mary din Londra.
Ocupând locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic, ea a primit la câteva zile după naştere titlul oficial de Alteţa Sa Regală Prinţesa Charlotte Elizabeth Diana de Cambridge.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.