Scoala de Vara de Jurnalism narativ

In perioada 6-9 iulie 2015, de la ora 19:00, Fundatia Calea Victoriei invita pe toti cei pasionati de scris la Scoala de Vara de Jurnalism narativ. Aceasta va fi sustinuta de catre jurnalista Maria Ciobanu.

Aici vei parcurge etapele esentiale scrierii narative: ideea, documentarea, focalizarea, organizarea, scrierea si rescrierea.

In toate cele 4 intalniri de catre 2 ore vor exista exercitii de scriere, observatie si intervievare ce vor ajuta la scrierea unor texte scurte. Acestea vor fi publicate pe blogul atelierului: https://bucatarianarativa.wordpress.com

Primul atelier va incepe pe 6 iulie, de la ora 19:00 si se va concentra pe idee, detalii, descrieri si atmosfera.

La al doilea atelier, de pe data de 7 iulie, se va discuta obiecte ce au povesti si tehnici de intervievare.

Al treilea, pe 8 iulie, de la ora 19:00, se va axa pe oameni cu povesti si curiozitate, iar ultimul, de pe data de 9 iulie, tot de la aceeasi ora, se va concentra pe organizare, structura si transformarea notitelor in povesti.

Locatia unde se va desfasura toata activitatea se afla pe strada Popa Soare, numarul 40, Fundatia Calea Victoriei, etaj 1, Bucuresti, iar inscrierile se fac la contact@victoriei.ro.

Suma pe care trebuie sa o platesti este de 200 ron, iar studentii, pensionarii si cei ce au card de fidelitate vor plati 180 ron.

Este placut sa descoperi cat mai multe cursuri dedicate sufletului tau si pasiunilor tale.

Autor: Andra-Elena Radu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.