Rezumatei fazei finale a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

Prima ediţie a Campionatului Corporate de Fotbal organizat de Sports Events s-a încheiat cu brio, iar rezultatele au fost pe măsura aşteptărilor.

Apa Nova Veolia este campioana acestei ediţii dupa ce a învins în finala echipa Vulpoi&Toader Management cu scorul 4-2. Ambele echipe au oferit o partidă foarte spectaculoasă şi au încântat privirile susţinătorilor care au fost în număr foarte mare.

BucurestiFM Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events Sud Arena 14În finala mică, Generali Asigurări s-a impus cu scorul 3-2, într-un meci extrem de interesant şi dificil pentru ambele formaţii, mai ales că echipa HP GeBoc a condus cu 1-0.

Trei dintre premiile speciale au ajuns tot în vitrina celor de la Apa Nova Veolia. Cel mai bun portar al campionatului este Robert Marincescu, iar cel mai bun marcator este Marian Merlici care a înscris nu mai puţin de 50 de goluri. Să nu uitam nici de premiul pentru „Cea mai frumoasă galerie” câştigat tot de Apa Nova Veolia. Galeria echipei a avut un aport foarte important în susţinerea acesteia.

Un alt premiu special, acela de „Echipa Fair Play” a campionatului a mers la formaţia Generali Asigurări.
Felicitări echipelor participante şi jucătorilor pentru parcurgerea acestui sezon de primavară – vară; felicitări copiilor de la Şcoala de fotbal ACP 3 Kids Sport din Bucureşti pentru că au dat curs invitaţiei noastre şi au fost prezenţi la meciul demonstrativ premergător finalei; felicitări spectatorilor şi susţinătorilor fără de care, trebuie să recunoaştem, meciurile nu ar mai avea aceeaşi intensitate şi, nu în ultimul rând, felicitări organizatorului Sports Events care a făcut tot posibilul pentru ca acest campionat să aibă un rezultat pozitiv din toate punctele de vedere.

Ne revedem la toamnă, începând din 14 septembrie, la o nouă ediţie marca Sport Events cu multe surprize şi un format nou de joc foarte atractiv pentru echipele participante!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.