Apa Nova a castigat Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events

Prima editie a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events a ajuns la final.

BucurestiFM Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events Sud Arena 9Apa Nova a castigat Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events a castigat finala disputata contra celor de la Vulpoi & Toader Management dupa un meci pe care l-am asteptam nerabdatori, avand in vedere ca ambele echipe practica un fotbal placut si spectaculos.

In finala mica Generali Asigurari, o echipa frumoasa care a impresionat prin parcursul foarte bun si prestatiile sigure in aceasta editie de campionat a invins echipa HP GeBoc 2, o echipa traditionala care si-a format deja un obicei de a ajunge in fazele superioare ale competitiei.

BucurestiFM Campionatul Corporate de Fotbal Sports Events Sud Arena 12Intre cele doua finale am avut parte si de un „meci demonstrativ” in care copiii unei scoli de fotbal din Bucuresti au incercat sa faca fata unei echipe de seniori si sa dovedeasca ca atitudinea este principala calitate in acest sport.

Bucuresti FM, Partenerul Media Oficial, a fost alaturi de sportivi pe toata durata desfasurarii evenimentului si v-a tinut la curent cu toate intamplarile care au avut loc pe terenul de joc.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.