Rezumatul semifinalelor Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

fotbalÎn semifinalele Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events echipele au oferit un spectacol grandios, iar spectatorii s-au bucurat din plin de prestațiile celor patru formații.

În prima semifinală, Apa Nova a fost echipa care a condus jocul, motiv pentru care a câștigat fără probleme partida, după ce Marian Merlici, aflat într-o formă foarte bună, a trimis de patru ori mingea în plasa porții adverse. 6-0 a fost rezultatul final, iar printre marcatori s-au mai numărat Sandu Florin și Caloian Constantin, ambii cu câte o reușită.

Cea de-a doua semifinală a fost mult mai echilibrată, așa cum arată și rezultatul jocului. VTM a deschis scorul foarte repede, iar până la pauză tabela arata 3-1. După reluare, tot VTM a marcat repede și deja diferența de 3 goluri era foarte consistentă. Generali a continuat să spere și a redus din diferență printr-o dublă rapidă, însă a fost insuficient pentru calificarea în finală.

Duminica va avea loc reeditarea finalei din ediția trecută, iar dorința de revanșă este enormă pentru cei de la Apa Nova.
Deznodamantul îl veți afla duminică, pe Sud Arena de unde suntem siguri ca nu veți lipsi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.