Eugenie Bouchard este așteptată să joace la Bucureşti!

Canadianca în vârstă de 21 de ani, fost număr 5 mondial, ar putea juca la turneul BRD Bucharest Open.

Fără îndoială, fanii tenisului din România s-ar bucura de o asemenea participare însă canadianca poate veni la București numai prin intermediul unui wild card.

BRD Bucharest Open Eugenie Bouchard trofeuSituația este complicată pentru că organizatorii deja au oferit cele trei wild card-uri jucătoarelor din România, Patricia Ţig, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea.

Dumitru Hărădău, directorul turneului BRD Bucharest Open, a declarat pentru Bucureşti FM că WTA-ul poate cere chiar si în ultimul moment un wild card în cazul în care o jucătoare dintre primele 20 clasate cere acest lucru.

Referitor la ştirea conform căreia Bouchard vine la Bucureşti să joace, Hărădău a precizat că deocamdată este doar un zvon, pornit din anturajul jucătoarei.

Totuşi, în cazul în care după turneul de la Wimbledon jucătoarea din Canada va dori să joace la Bucureşti şi va solicita un wild card, acesta va fi acceptat fără probleme, iar Ana Bogdan va trebui să dispute calificări pentru a accede pe tabloul principal, a mai precizat Dumitru Hărădău.

Deocamdată înscrise pe tabloul principal al turneului pe lângă Patricia Ţig, Ana Bogdan şi Sorana Cîrstea se mai gasesc Monica Niculescu şi Andreea Mitu.

Primii trei capi de serie sunt trei jucătoare din Italia, Sarra Erani, Roberta Vinci şi Karin Knapp.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.