Cartierul poveștilor

Cartierul povestilorCopiii sunt așteptați la Teatrul Ion Creangă să descoperte „Cartierul poveștilor”, un spectacol interactiv plin de culoare, dedicat tinerilor spectatori cu vârsta de peste 4 ani.

Un concept inedit, care a călătorit cu succes la festivaluri din Israel, Franța, Singapore și România, „Cartierul poveștilor” revine în programul Teatrului Ion Creangă în stagiunea estivală 2015 într-o variantă adaptată, realizată cu sprijinul Ambasadei Statului Israel la București.

Spectacolul propune o formă specială de teatru, care îmbină contraste: înăuntru – în afară, mare – mic, text și improvizație. Povești, mituri și situații familiare, abordate altfel, sunt reaşezate într-un spațiu de joc miniatural: 5 căsuțe fantastice, ale căror musafiri devin spectatori și actori. Regizat de Michal Svironi (Israel) şi proiectat ca în basme de Andreea Săndulescu, scenograf, „Cartierul poveştilor” este o experienţă unică, într-un spațiu al bucuriei, intimitatea oferită de spațiul de joc amintind de o întâlnire între prieteni.

Gazdele sunt actorii Ana-Maria Calița, Elena Dumitrescu, Cătălin Frăsinescu, Cristina Purici, Cristina Țane, Romina Boldașu și Claudia Revnic. Aceștia îi vor conduce pe copii prin fascinantul labirint al poveștilor, alături de prinți, prințese, acrobați din lumea circului și multe alte personaje fascinante, și vor organiza un atelier, ca parte a spectacolului, cu scopul de a îi învăța despre grija și răbdarea pe care trebuie să le ai atunci când lucrezi cu obiecte foarte, foarte mici.

Spectacolul va avea loc în aer liber, la sediul administrativ al Teatrului Ion Creangă (Str. General Constantin Budișteanu, nr. 24, Sector 1), pe data de 27 și 28 iunie, respectiv 4 și 5 iulie, orele 10.00, 11.00 și 21.00.

Pentru fiecare reprezentație Teatrul va pune în vânzare 15 bilete pentru copii, accesul adulților fiind gratuit. Biletele se pot achiziționa la Casa de Bilete din Piața Amzei, nr. 13 și de la magazinele partenere.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.