Rezumatul etapei a VII-a din play-off-ul Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

Spectacol total si rezultate surpriza, aceasta ar fi definitia pentru ultima etapa a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.
Generali Asigurari si Apa Nova au oferit o partida extrem de interesanta in care s-au marcat nu mai putin de 9 goluri. Gazdele au reusit sa se impuna castigand cele 3 puncte, iar Apa Nova a cunoscut pentru prima data infrangerea in acest campionat.
In jocul dintre VTM si HP GeBoc 2 tot gazdele au avut o prestatie mai buna si s-au impus cu scorul de 9-4 terminand seria pe primul loc.

In celelalte doua jocuri din seria I Dacris Impex a castigat in fata celor de la UPC cu 5-4, iar HP Geboc 1 se impune cu 3-0 in fata celor de la APS Romania.
Duelul interesant din seria a II-a dintre ocupantele primelor doua pozitii s-a incheiat cu victoria celor de la eMenatwork, scor 7-5 in fata echipei Optiblu dupa o partida cu multe ocazii de poarta si interventii foarte bune ale celor doi portari.
Musette face scorul etapei in fata celor de la Euromedia, 16-5, Skin Media invinge fara probleme pe Westgate Romania cu scorul de 11-2, iar ASSA ABLOY dispune de Rentrop&Straton cu 3-0.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.