Carte pentru Basarabia

Românii sunt îndemnați să contribuie la cea mai amplă campanie de strângere de carte de anul acesta pentru școlile din Republica Moldova.

Carte pentru BasarabiaÎn cadrul campaniei ,,CARTE pentru BASARABIA”, fiecare donator oferă un minim de 5 volume în limba română pentru bibliotecile instituțiilor de învățământ din stânga Prutului, iar cei interesați să contribuie mai au la dispoziție încă douăsprezece zile, până pe 30 iunie, să ajute la creșterea numărului de carte românească în Republica Moldova.

”Credem că Unirea se realizează mai cu seamă prin cultură, iar unioniștii nu pot rămâne indiferenți la raportul nefavorabil dintre cartea românească și cea rusească în Basarabia: de 1 la 8. Suntem încrezători că atât editurile și librăriile, cât și oamenii simpli, sufletiști, vor răspunde pozitiv apelului nostru și vor face donații generoase pentru frații de peste Prut”, a declarat George Simion, președintele executiv al Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

Bucureștenii care vor să doneze cărți o pot face apelând numărul 0722278211 (Alexandru) sau aducând volumele la sediul Acțiunii 2012 de pe strada Academiei, nr. 35-37.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.