Noua piesă lansată de Alex Velea aduce multă energie

Alex Velea„Din vina ta” şi „Defectul tău sunt eu” sunt două piese sensibile cu care Alex Velea a adunat peste 30 de milioane de viziualizări pe YouTube, iar acum vine cu un nou single – „Tiki Taka”.

Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production, iar muzica a fost compusă de Vlad Popescu, Şerban Cazan, Alex Racoviţă, Marius Pop şi Theea Minculescu, pe versuri scrise de Vlad Popescu şi Theea Minculescu. „Tiki Taka” este o melodie pe care artistul a aşteptat cu nerăbdare să o lanseze.

Tiki Taka este o piesă senzațională, la care am lucrat mult alături de echipa minunată de la HaHaHa Production. Am așteptat cu nerăbdare să o lansăm, iar rezultatul a meritat din plin așteptarea. Piesa are și un clip spectaculos, în regia lui Iulian Moga, un om alături de care este întotdeauna o plăcere să lucrez. Filmările videoclipului au fost o adevărată provocare pentru mine. Au presupus multe cascadorii, care m-au solicitat intens și mi-au dat destul de multe emoții. În același timp, a fost o experiență foarte frumoasă”, spune Alex Velea.

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.