Cetatea Artelor deschide înscrierile pentru elevi şi studenţi

Cetatea Artelor îşi deschide porţile pentru prima serie de training-uri şi workshop-uri de creaţie oferite gratuit liceenilor din ciclul superior şi studentilor.

Se pot înscrie tinerii domiciliaţi în Bucureşti sau care au posibiltatea de a se prezenta la cursuri cel puţin o dată pe săptămână. Perioada de desfăşurare a primei serii de traininguri şi workshop-uri este iulie – octombrie 2015.

arte-culturaTimp de patru luni, cursanţii vor călători prin universurile culturale ale mai multor etnii din spaţiul geografic românesc şi vor studia elemente din tradiţia fiecareia. Acestea vor deveni sursă de inspiraţie în cadrul workshop-urilor de creaţie din domenii precum: muzică, teatru, coregrafie, design vestimentar, foto-video şi arte vizuale.

Workshop-urile sunt coordonate de artişti cu pregătire academică şi cu experienţa evenimentelor şi proiectelor culturale:

MUZICA cu saxofonistul Mihai Iordache si percutionistul Emi Ionescu;

TEATRU cu actorul Madalin Mandin;

DANS cu coregrafa Simona Deaconescu;

DESIGN VESTIMENTAR cu stilistul vestimentar Iulia Bolchis;

FOTO-VIDEO cu regizorul Alecu Vitzentzatos;

ARTE VIZUALE cu Sandra Balasoiu.

Cei interesaţi îşi pot înscrie CV-ul însoţit de o scurtă scrisoare de intenţie pe adresa alex@activewatch.ro până pe 30 iunie 2015.

Trainerii îşi aşteaptă cursanţii la Cetatea Artelor, pe str. Henri Coanda 38, Bucureşti, în fiecare miercuri, joi şi vineri (15:00-19:00),.

OPENING PARTY: 26 iunie 2015, ora 20:00.

Centrul Multicultural „Cetatea Artelor” este dezvoltat în cadrul proiectului omonim derulat de ActiveWatch şi Macaia. Proiectul este finanţat printr-un grant oferit de Norvegia, Islanda, Liechtenstein şi Guvernul României.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.