Vanotek şi Yanka fac Show la Bucureşti FM!

Vanotek - BDBIntră şi tu în atmosfera matinalului de vineri. Mirela şi Răzvan au invitaţi pe măsură 🙂

Urmăreşte-i pe 98.3 şi pe bucurestifm.ro şi află despre cine este vorba.

Vanotek a lansat un nou single „My heart is gone„, produs în studiourile Smash Production şi co-producţie cu Global Records.

Piesa are un sound deep house care „te prinde” de la primul play, iar vocea îi aparţine artistei Yanka.

Ultima piesă produsă de Vanotek împreuna cu Sorin Seniuc „Vita Bella” pentru proiectul Havana, face mari senzaţii pe online, unde are peste 5 milioane de vizualizări şi pe radiourile din România, unde este în heavy rotation.

Yanka este cunoscută publicului din diferite proiecte şi colaborări cu mai mulţi Yanka -BDB artişti din România, dar şi datorită participării la ultimul sezon al concursului „Vocea României” în echipa lui Tudor Chirilă.

Yanka a fost inspirată foarte mult de piesa lui Vanotek şi astfel, a compus versurile şi linia piesei “My Heart is Gone”, care redau o stare pe care aceasta a simţit-o la un moment dat în viaţa sa.

Filmările videoclipului au avut loc în Bucureşti, în regia lui Michael Mircea. În rolurile principale îi regăsim pe Vanotek, Yanka şi Andrei Drombovschi, iar guest star a fost nimeni altul decât Dorian Boguţa, profesorul de actorie al Yankai.

Vezi AICI arhiva emisiunii Buna dimineata Bucuresti

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.