Oferte de distracţie pentru vacanţa de vară

Vacanţa de vară se apropie cu paşi repezi şi, odata cu ea, se apropie şi perioada excursiilor sau a taberelor pentru elevi.

tabara 2Părinţii pot alege dintre zecile de oferte de la agenţiile de turism, care mai de care mai atractive, sau să îşi trimită copiii în tabere.

În discuţiile cu elevii, numai la auzirea cuvantului „vacanţă”, atmosfera se destinde brusc şi bucuria apare pe chipul tuturor, acesta fiind încă un semn că vorbim de o perioadă frumoasă din viaţă unui elev.

Fără teme pentru acasă şi grija examenelor, elevii visează să se joace, să se plimbe prin mall-uri şi să se distreze cât ţine vacanţa mare, iar dacă o parte dintre ei îşi vor petrece timpul împreună cu familia, alţii merg în excursiile organizate de şcoli.

Ministerul Tineretului şi Sportului se adreseaza copiilor şi tinerilor cu o ofertă largă, destul de variată cu proiecte de tip tabere naţionale, tabere pentru copiii cu dizabilităţi, tabere pentru copiii talentaţi la pictură sau pentru olimpici, spune Cezar Stancu, directorul Direcţiei Tabere şi Agrement:

Autor: Andreea Erhan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.