Jo şi Randi au lansat prima piesă împreună

Pe ea o cunoaşteţi din cadrul emisiunilor „X Factor” şi „Te cunosc de undeva”, iar acum este prezentă pe radiourile naţionale şi pe TV cu piesa „Şoapte”. El are un succes răsunător cu „Visător”, piesă ce a adunat peste 5 milioane de vizualizări pe YouTube.

jo-randi-pana-vara-viitoareJo şi Randi, pentru că despre ei vorbim, au lansat single-ul „Până vara viitoare”, aceasta fiind şi prima colaborare dintre cei doi colegi ai echipei Famous Production.

„Pe Jo o ştiu de pe vremea X Factor, iar de când s-a alăturat la studio echipei Famous, am devenit prieteni. O apreciez atât ca artistă, cât şi ca om şi cred că viitorul ei în industrie este unul stralucit”, declară Randi.

Compusa şi produsă în studiourile Famous Production pentru Cat Music, piesa te duce, încă de la primele note, în lumea şlagărelor din anii ’80, iar asta se vede şi în videoclipul regizat de Dan Petcan.

„Sunt fericită că am ocazia să cânt cu un artist atât de talentat şi, în acelaşi timp, un prieten atât de bun. Randi este unul dintre cei mai creativi oameni pe care îi cunosc şi mă bucur mult să învăţ în fiecare zi de la el. La Famous Production suntem prieteni, suntem o echipă de artişti care pun mult suflet în ceea ce fac şi ‘Până vara viitoare’ este un exemplu foarte bun. Piesa aceasta înseamnă mult pentru mine şi cred că foarte multă lume se va regăsi în ea”, declară Jo.

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.