Locuitorii cartierului ANL BRANCUSI vor avea in sfarsit un parc modern!

2 luni ii mai despart pe locuitorii din cartierul ANL Constantin Brancusi de parcul mult dorit!
Vor avea in sfarsit o locatie unde mamicile  isi vor putea plimba micutii, iar tinerii, dar si adultii vor putea face miscare.
Terenul pe care se realizeaza constructia parcului are o suprafata de 1 ha, fiind in pezent un teren viran cu vegetatie spontana crescuta haotic, fara valoare decorativa.
In zona lipsesc spatiile de joaca pentru copii, dar si aleile si curatenia spun mamicile care se vad nevoite sa caute alternative de petrecere a timpului liber.
 
 
Mai mult decat atat in acest moment in zona lipsesc arborii si arbustii, precum si mobilierul urban.
Lucrarile la modernizarea parcului ANL Brancusi din incinta celui mai mare complex rezidential pentru tineri din tara sunt in toi si vor fi gata la 1 august.
In urma unor sesizari facute de locatarii cartierului – Directorul Directiei de Administrare a Fondului Locativ Sector 6 Dan Stanescu impreuna cu conducerea ADP au hotarat de comun acord sa faca unele modificari, asta pentru ca, o parte dintre alei au fost lasate cu acelasi tip de pietris pe care nu poti merge cu un carucior sau o bicicleta.
 Directorul DAFLS 6 spune ca odata ce parcul va fi inaugurat va fi angajata o firma de paza care va asigura integritatea si bunastarea locatiei, iar in ceea ce priveste  curatenia, aceasta va fi asigurata de ADP sect 6.
Persoanele care vor fi prinse distrugand sau lasand mizerie in urma lor vor fi retinute si predate politiei locale mai spune Dan Stanescu.
 
 
 
Parcul va avea 7.110 metri patrati de spatii verzi, stalpi de iluminat alimentati de panouri fotovoltaice, sistem de irigatii, fantana arteziana sau locuri de joaca pentru copii adresate diferitelor varste, cu spatii de odihna si recreere. 
Un reportaj de Andreea Erhan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.