E “Floare la ureche” pentru Lora

Lora - Floare la urecheA strâns aproape 10 milioane de vizualizări pe YouTube la piesa „Singuri în doi”, alături de Peter Pop, iar acum vine cu un alt super hit, „Floare la ureche”.

Lora este din ce în ce mai îndrazneaţă în videoclipurile sale în care adoptă o atitudine mult mai sexy. Asta s-a întamplat şi în cel mai recent clip al său pentru piesa „Floare la ureche”, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan. Filmările au avut loc în Arsenal Park, un complex construit pe ruinele fabricii de muniţie din Orăştie.

„Piesa se adresează fetelor cu personalitate puternică, care nu se lasă păcălite aşa uşor. Este o melodie care îmi place foarte mult, mă amuză şi mă binedispune. Le mulţumesc lui Dorian Oswin (Mango Music) şi Doddy pentru muzică şi text, dar şi întregii mele echipe, care încă o dată şi-a unit forţele pentru o nouă mega-producţie marca Lora”, a spus artista.

Se pare că acesta nu este singurul hit lansat de Lora pentru vara anului 2015. Ea mai pregăteşte un nou single, dar până atunci dă click AICI şi spune-ne cum ţi se pare „Floare la ureche”.

Autor: Elena Manuela Ionescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.