Rezumatul Etapei a V-a din play-off-ul Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events

Apa Nova si VTM au oferit un meci senzational in etapa a V-a a Campionatului Corporate de Fotbal Sports Events.

VTM a deschis scorul foarte repede si parea ca ne indreptam spre o reeditare a finalei din punct de vedere al rezultatului, insa a fost doar o aparenta. Apa Nova s-a montat rapid si a egalat la fel de repede pentru ca pana la pauza sa duca scorul la 3-1. Dupa pauza VTM-ul a atacat foarte mult insa tabela nu s-a modificat decat o singura data in favoarea lor. 3-2 si Apa Nova trece pe locul 2 in clasament acumuland 10 puncte.

HP GeBoc 2 pare echipa cea mai in forma in acest moment si este lider incontestabil cu 4 victorii din tot atatea meciuri posibile. Victima din aceasta seara a fost Dacris Impex, care alaturi de APS Romania nu a acumulat nici un punct in Play-Off.

Intr-un alt meci din seria 1, UPC Romania reuseste prima victorie cu 15 – 4 in fata celor de la APS Romania, in timp ce Generali Asigurari dispune de cei de la HP GeBoc 1 cu scorul de 6-4 si imparte locul 3 cu formatia VTM.

In seria a 2- a Musette, eMenatwork si Optiblu castiga fara probleme in fata oponentelor insa cel mai interesant joc a fost cel dintre Westgate Romania si ASSA ABLOY acolo unde cei de la Mega Jackpot

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.