B-FIT in the Street!

B-FIT - Linia de Noapte

În fiecare joi de la ora 21:00, Linia de Noapte se mută la Hanul Gabroveni. Ascultă 98.3 FM, dă-ne LIKE şi intră în lumea noastră, pe bucureştifm.ro.

Invitatele lui Răzvan Ursuleanu din această seară, Raluca Ciută şi Mihaela Păun, ne vor pune la curent cu toate detaliile, despre cel mai colorat eveniment din Bucureşti, B-FIT in the Street.

Timp de patru zile, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti readuce teatrul pe străzile Capitalei. În perioada 4 – 7 iunie, se desfășoară cea de-a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru de Stradă – B-FIT in the Street!

Vedetele festivalului sunt fără îndoială impresionantele producţii Waterlitz, Felliniana, Malaya și Meraviglia – spectacole ce vor transforma Piața George Enescu și Piața Universității în peisaje feerice, inundate de culoare, lumini și viziuni artistice inedite.

Proiectul „B-FIT in the Street„, face parte din etapa EXPLORARE a programului platforma Bucuresti – Memoria | Explorarea | Imaginarea – Orasului care lanseaza candidatura orasului București la titlul de Capitala Europeana a Culturii 2021.

Vezi AICI arhiva emisiunii Linia de Noapte

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.