Trei noi stele strălucitoare în Piața Timpului din București

06 Bucuresti FM - Stele ActoriAlexandru Arsinel, Ion Dichiseanu și regretatul Sergiu Nicolaescu au primit câte o stea, în constelația strălucitoare din Piața Timpului. Alexandru Arsinel și Ion Dichiseanu au primit și Placheta de Onoare a Municipiului București.

In numele regretatului actor și regizor Sergiu Nicolaescu, placheta i-a fost înmânată actorului Vladimir Gaitan, un prieten apropiat al celui dispărut.

Edilul Capitalei Sorin Oprescu a subliniat că ceremonia de astăzi a reprezentat un semn al recunoașterii și aprecierii pe care comunitatea le are pentru activitatea unor personalități care s-au dedicat scenei, marelui și micului ecran timp de peste o jumătate de secol. Prin munca lor, acești mari actori au adus bucurie, nu doar în sufletele bucureștenilor, ci în sufletele tuturor românilor, a afirmat Oprescu.

In cadrul ceremoniei, Alexandru Arsinel s-a bucurat de un „laudatio” adresat de către actorul Vasile Muraru, colegul său de la Teatrul de Revistă Constantin Tanase, iar actorul Vladimir Gaitan a susținut un „laudatio” pentru Sergiu Nicolaescu.
Alexandru Arsinel a declarat că ceremonia de astăzi constituie dovada că autoritățile nu i-au uitat total pe actori și că, din când în când, chiar îi răsplătesc pentru munca în slujba comunității.

Această prezentare necesită JavaScript.

Text & Foto: Mircea Apostolescu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.