S-a dat startul Fabricii de Joburi!

10. Fabrica de Joburi - Bucuresti FMFabrica de Joburi este o platformă de formare şi integrare în câmpul muncii care se adresează celor care îşi doresc să activeze în domeniul comunicării.
Startul oficial al proiectului s-a dat astăzi. Prima ediţie a târgului se desfăşoară în Bucureşti, în mallul AFI Palace Cotroceni, până la ora 20:00.

Acesta este primul eveniment dintr-o serie de 4 şi face parte dintr-un proiect finanţat din fondul social european.

Livia Natane, unul dintre organizatori, spune că principalul obiectiv al acestui târg este crearea unei punţi de legătură între tinerii aflaţi în căutarea unui loc de muncă şi angajatori.

 

Târgul reuneşte companii româneşti şi multinaţionale, agenţii de recrutare, de publicitate şi de producţie multimedia, dar şi saloane de beauty care activează pe piaţa de profil.
Firmele vin cu oferte de joburi calibrate pe nevoile celor care îşi doresc o carieră în domeniu.

Publicul ţintă este alcătuit din studenţi, femei aflate în căutarea unui loc de muncă şi oportunităţi de carieră, dar şi persoanelor care doresc să îşi dezvolte abilităţile personale, în vederea calificării şi recalificării pentru piaţa de muncă din zona mass-media.

Urmează târgurile din Piteşti şi Ploieşti în luna iunie, iar în septembrie “caravana de dezvoltare profesională” revine în Bucureşti.

Autor: Andreea Erhan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.