Bucuresti FM incepe weekend-ul cu SIANNA!

2.Sianna BDB

Mirela Oprea si Razvan Petre ti-au pregatit o surpriza pe final de saptamana. Sianna  iti spune „Buna dimineata, Bucuresti!”, pe 98.3 FM si online pe bucurestifm.ro.

Sianna revine in forta cu o piesa  sensibila in limba romana, intitulata „Te Rog” care este insotita de un videoclip, actiunea caruia este centrata pe imaginea frumoasei artiste.

Sianna alias Sirbu Ana  s-a facut cunoscuta de-a lungul timpului ca compozitor si textier, semnand multe  piese  pentru artisti autohtoni dar si din afara tarii. Single lady, City Of Sleeping Hearts (Dj Layla), Iubire Cu Aroma De Cafea, Confession (Natalia Barbu), Atunci Cand Ma iubeai (Lorina), Ma Dezbrac De Secrete (Roxana Nemes), Esti Prea Perfecta (Radu Sirbu), sau Cersesc Iubire (Dima Trofim) sunt doar cateva din compozitiile pe care artista le-a semnat alaturi de producatorul muzical Radu Sirbu pentru casa de productie Rassada Music.

In 2012 Sianna alturi de Dj Layla ne-au bucurat cu un videoclip incendiar la piesa „I’m Your Angel„.

Videoclipul piesei „Te Rog” este o producţie Rassada Music iar de  soundul modern al piesei s-au ocupat Radu Sirbu si Cristian Tarcea.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.