Playground for education – concert aniversar cu multă joacă

unnamedLes Elephants Bizarres cântă pe 28 mai, la Berăria H, pentru educația copiilor din centre de plasament, într-un concert optimist, cu multă joacă. Pe lângă muzică și bucuria de a face o faptă bună, la evenimentul “Playground for Education”, publicul se poate distra cu jocuri din copilărie, dar și cu jocuri pentru oameni mari.

Participanții își vor “testa” cunoștințele de matematică, română și engleză în moduri haioase, prin concursuri de “Google Translate”, recitat poezie cu baloane cu heliu sau probleme cu probabilități de oameni mari.

Vor fi prezente și jocurile copilăriei: elasticul, coarda, “1, 2, 3, la perete stai”, ȚOMAPANT, șotron, telefonul fără fir și multe altele.

Alături de Les Elephants Bizarres vor mai urca pe scena Suie Paparude, Coma, Pixels și Harlequin_Jack. Toate trupele ce vor concerta pe 28 mai la Berăria H cântă pro bono pentru ca fondurile să meargă către educația copiilor din centre de plasament.

Biletele costă 15 lei și se pot cumpăra în seara evenimentului de la intrare sau online, prin Eventbook.

Programul Ajungem MARI sărbătorește un an de educație prin joc pentru copiii din centre de plasament, an în care 350 de voluntari le-au devenit copiilor profesori, prieteni, modele și i-au încurajat să Ajungă MARI.

Rolul evenimentului “Playground for Education” este de a susține în continuare proiectul de voluntariat al Ajungem MARI, de care se bucură 400 de copii în București și care se extinde în tară în Buzău, Cluj, Iași, Ilfov și Timiș. Fondurile strânse din biletul de intrare vor fi folosite pentru materiale educaționale, rechizite și training-ul voluntarilor.

Totodata, concertul este o invitație la voluntariat. Tinerii care se înscriu voluntari le pot împărtăși copiilor, timp de 2 ore pe săptămână, pasiunile lor, de la engleză și informatică, la muzică, cinematografie, dans sau magie. Dacă timpul nu le permite, pot participa lunar sau bilunar, însoțindu-i pe copii la muzee, spectacole, în parcuri. Înscrierile pentru modulul de vară se pot face până pe 31 mai. Mai multe detalii gasiti AICI.

Proiectul de volunariat a fost triplu nominalizat și premiat la Gala Națională a Voluntarilor, iar acum este în competiție la Gala Societății Civile, la secțiunile de voluntariat și eficiență/buget.

 

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.