Prezentare emotionanta a delegatiei Romaniei la Eurovision

Anul acesta Mihai Traistraiu este comentatorul Eurovisionului pentru BucurestiFM!
Nu rata Pauza de pranz si afla zilnic de la ora 11:40 de la Mihai Traistariu totul despre competitia muzicala care tine planeta in priza 🙂

La ceremonia oficială de deschidere Eurovision 2015, reprezentanții României au fost însoțiți de Liana Stanciu, Iuliana Marciuc, dar și de Ionuț, personajul principal al videoclipului piesei „De la capăt” și de mama lui.

Voltaj-relanseaza-campania-quot-De-la-capat-quot-nbspChipul pistruiat al puștiului care decide să plece spre Viena, pe Dunăre, în căutarea părinților săi, a apărut duminică seară de mai multe ori în prim-plan, pe ecranele imense ce proiectau ceremonia oficială de deschidere a ediției Eurovision 2015, în piața din fața primăriei orașului Viena.

Cu mâna în mâna lui Călin Goia, băiețelul care a impresionat mii de suflete a străbătut cei câțiva metri de covor roșu în mai bine de 40 de minute, împreună cu delegația României, asaltați fiind de pe margini de jurnaliștii dornici să îi fotografieze și să discute cu membrii trupei Voltaj.

Îmbrăcați în ținute elegante, optimiști și cu zâmbetul pe buze, reprezentanții celor 40 de țări participante la Eurovision au defilat prin fața jurnaliștilor, fanilor și a tuturor curioșilor care s-au strâns duminică seară în fața Primăriei Viena.

Voltaj ceremonie-deschidere Eurovision 2015Membrii delegației noastre au fost ultimii care au pășit pe covorul roșu, iar interesul pe care l-au stârnit în rândul jurnaliștilor prezenți la eveniment era cât pe ce să-i coste pe băieții de la Voltaj absența de la recepția dată de organizatori în interiorul Primăriei…
Seara a fost marcată și de deschiderea EuroClub, locul de întâlnire și petreceri pentru toți cei acreditați la Eurovision.
Organizat în interiorul uneia dintre cele mai mari berării vieneze, Ottakringer Brewery, EuroClubul dispune de mai multe spații de petrecere, pentru a satisface gusturile tuturor.

Waterloo10484415La etaj, acolo unde au loc sesiunile de interpretări live ale invitaților, băieții de la Voltaj au fost întâmpinați de bandul EuroClub și de solista acestuia, o româncă pe nume Christiana Uikiza, alături de care Călin a cântat refrenul De la capăt, ca un preview pentru showul pe care trupa îl va susține joi în acest club.
La inaugurarea EuroClub a urcat pe scenă și Conchita Wurst, pentru un recital care a încins atmosfera.

Urmareste editia speciala a matinalului BucurestiFM „Buna dimineata, Bucuresti!” in care trupa Voltaj „si-a facut incalzirea” inaintea participarii la Eurovision:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.