Am alergat in Herastrau pentru binele copiilor!

Tineri, si nu numai, parinti cu copii pentru care joaca era prima optiune, voie buna, atmosfera relaxata, zambete, sentimentul ca faci un lucru bun, ca si tu ajuti – asa arata Aleea Trandafirilor din Parcul Herastrau, in aceasta dimineata.

cros caritabil parc Herastrau BucurestiFM 20Vremea schimbatoare nu ne-a oprit sa participam la crosul caritabil organizat pentru sustinerea proiectului „1 leu pentru construirea primului centru medical independent de onco-hematologie pediatrica din Romania”.

Alex Zamfir, initiatorul acestui indraznet proiect, a multumit celor care s-au inscris la acest matinal cros – suma minima pentru a participa fiind de un 1 leu.

Au fost si multi bucuresteni care, desi nu puteau sa alerge, au venit sa sustina evenimentul – moral si financiar iar echipa BucurestiFM s-a implicat in continuare in sustinerea acestui proiect.
Suntem mandri de colegii nostri care au alergat pentru aceasta cauza umanitara!
cros caritabil parc Herastrau BucurestiFM 8

Este nevoie de 80 de milioane de lei.
Pare mult la prima vedere. Dar ar insemna ca fiecare roman care traieste in aceasta tara sa doneze 1 leu o data la 9 luni.
Sau 4 lei in total. Si, astfel, in 3 ani s-ar strange banii pentru a ca proiectul sa devina realitate. Noi credem ca nu trebuie sa asteptam 3 ani.

Spitalul va avea 50 de paturi, 2 sali de operatie complet echipate, sectie de radioterapie si sectie de transplant medular.
Crosul s-a desfasurat simultan in Bucuresti, Ploiesti, Galati, Brasov si Cluj Napoca.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.